Happy Retreat SVENSTAVIK – hälsostudio för glädje och energi!

I gamla Skobutiken renoveras nu för en hälsostudio och verksamheten beräknas vara i full gång hösten 2021. Förutom mina kundaliniyogaklasser kommer Happy Retreats hälsoinspiratörer att att erbjuda behandlingar och konsultationer, samt olika gruppaktiviteter. Allt kommer att presenteras i ett program, så du i god tid kan planera in det du vill vara med på och sedan smidigt boka via Happy Retreats  e-butik. Så snart program, biljetter mm blir tillgängliga kommer de att läggas upp här.

I väntan på öppningen av Happy Retreat Svenstavik får du gärna hänga med mig på Vemdalsskalet där jag har sommarspecial med Fjälltoppsyoga på Hovdetoppen och Morgonmagi med Breathwalk till Jaktstugan.

Läs mer här www.happyretreatvemdalen.se
Vi ses
Margaretha

BESÖKSADRESS: Ringvägen 2, 845 31 Svenstavik. Entré via lägenhetstrapputgången på gaveln.


gmla texten:

Det ska bli så roligt att vara verksam på hemmaplan igen. I gamla Skobutiken planerar jag nu för en hälsostudio. Där kommer jag hålla yogaklasser som nybakad kundaliniyogalärare de veckor jag är hemma i Svenstavik. Förutom mina klasser är planen att Happy Retreat LIVE:s samarbetspartners mfl kommer att komma till Svenstavik och hålla klasser, erbjuda behandlingar och konsultationer. Allt kommer att presenteras i ett program och alla bokningar kommer att ske digitalt via Happy Retreats e-butik.

Öppning var planerad till den 28 januari 2021 men är nu uppskjuten.
Förhoppningen är att det snart ska vara möjligt att öppna.
Så snart program, biljetter mm blir tillgängliga kommer de att läggas upp här.
Håll dig uppdaterad via Happy Retreats fb och instagram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top